CREAFONE

Creafone_Logo

Dış Kaynak Çağrı Merkezi Kullanımı Neden Avantajlıdır ?

Başarılı işletmelerin, çoğunlukla dış kaynak çağrı merkezini tercih ettiği görülmektedir. Büyük bir iş hedefine ulaşan şirketler veya yeni açılan işletmelerin, dış kaynak çağrı merkezi kullanması kaçınılmaz hale gelmektedir. Peki neden dış kaynak çağrı merkezi kullanımı işletmeler için dayanılmaz bir tercihtir? Bu sorunun yanıtını bulmak için aşağıdaki kılavuzdan detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.

Uygun Maliyetlidir

Dış kaynak çağrı merkezinin en avantajlı özelliklerinden biri ise hesaplı olmasıdır. Yüksek kaliteli müşteri hizmetleri operasyonlarında uzmanlaşmış bir sağlayıcıdan hizmet almak, maliyetleri en aza indirmenin mükemmel bir yoludur. Outsource çağrı merkezlerini kullanmak, maliyetleri kontrol etmek için son derece zahmetsizdir.

Yanıt Verme Zamanını Hızlandırır

Bir kurum içi iletişim merkezi ile dış kaynak çağrı merkezi arasinda ciddi farklılıklar vardır. Kurum içi çağrı merkezinin, müşteriyle iletişim kurma süresi uzun iken, dış kaynak çağrı merkezinin alıcıyla iletişimi daha pratik ve hızlı olmaktadır. En iyi çağrı merkezi dış kaynak kullanımı şirketleri, daha seri ortalama yanıtlama ve işleme sürelerine sahiptir. Şirketiniz için, hızlı ve işlevli teknik destek konusunda yardımcı olabilecek platform, şüphesiz dış kaynak çağrı merkezidir.

Veri Analizi Sağlar

Dış kaynak çağrı merkezinin en avantajlı özelliklerinden bir diğeri ise müşterilere dair analitik veri toplamasıdır. Müşterilerinizin ne istediğini veya en çok hangi problemlerle karşılaştığını öğrenebilir ve temsilcilerinizin nasıl bir performans gösterdiğini ölçebilirsiniz.

Kaliteli ve Güçlü Hizmet Sağlar

İşletmenin, müşteriye müthiş bir hizmet kalitesi sağlaması gerekmektedir. Şirketin, alıcılara yardımcı olabilmesi için özel becerilere sahip, eğitimli bir ekibe sahip olması oldukça önemlidir. İşletmenin ekibi bu destek ve becerileri uygulamada yeterli değilse, bu hizmeti sunacak bilgi sahibi bir dış kaynak kullanımına ihtiyaçları bulunmaktadır. Örneğin bir sağlık kuruluşu işletiyorsanız, bir dış kaynak şirketi bilgili çalışanlarıyla, gelen soruları anında yanıtlamaya hazır olacaktır. Creafone , güçlü bir iletişim sağlayan kaliteli çağrı merkezlerinin başında gelmektedir. Creafone, eğitimli kadrosuyla işletmeniz için en uygun çözümleri sağlayacak bir sistem sunmaktadır.