CREAFONE

Creafone_Logo

E-TİCARETTE CANLI SOHBET DESTEĞİNİN 10 AVANTAJI

E-Ticaret işletmeleri son birkaç yılda hızlı bir şekilde gelişiyor. Perakende mağazalarına kıyasla giderek daha fazla insan e-ticaret web sitelerinde alışveriş yapmayı tercih ediyor. Çevremizdeki mevcut durumlar göz önüne alındığında, bu yakın zamanda yavaşlayacak gibi görünmüyor. Sektörde artan rekabetle birlikte müşteri desteği, işletmeler için önemli bir farklılaştırıcı faktör olabilir.

Günümüzde müşteriler daha hızlı yanıtlar ve hızlı sorgu çözümleri beklemektedir. Mükemmel müşteri desteği sağlamak, başarılı ve uzun ömürlü bir e-ticaret işine yol açabilir. E-Ticaret canlı sohbet müşteri desteği, müşterilerinize en iyi müşteri desteğini sağlamanın en önemli yollarından biridir. İşletmeniz için canlı sohbet desteğinin önemli avantajlarına bir göz atalım.

Canlı Sohbet Neden E-Ticaret İşletmelerinde Olmalıdır?

Müşterinizin web sitenizdeki canlı sohbet deneyimi, müşterinizin işletmenize olan güvenini artırabilir veya kırabilir. E-Ticaret canlı sohbet desteği, işletmeniz için e-ticaret satışlarını ve dönüşümlerini artırmada önde gelen bir faktör olabilecek en güçlü araçlardan biridir. E-ticaret canlı sohbet desteğinin önemli avantajlarından bazıları şunlardır:

  1. Aynı Anda Birden Fazla Müşteriye Hizmet Vermek

  2. E-ticaret canlı sohbet desteğinin en önemli avantajlarından biri, aynı anda birden fazla müşteriyi idare edebilmenizdir. Aynı anda birden fazla müşteriyle bağlantı kurmak telefon görüşmesinde mümkün olamaz bu yüzden canlı sohbet, verimliliği artırır daha fazla satış ve dönüşüm sağlayabilir.

  3. Küresel Varlık

  4. Erişilebilirlik, müşterilerinin yanı sıra işletmeler için de en büyük zorluklardan biri olabilir, çünkü müşterileri tüm dünyaya yayılabilir. E-Ticaret canlı sohbet desteği, işletmelerin dünyanın her yerinden müşterilerle sorunsuz bir şekilde anında etkileşim kurmasını sağlayacak faktörlerden biri olabilir.

  5. Artık Bekleme Süresi Yok

  6. Bir müşteri destek temsilcisi için sıraya alınmış aramalar olabileceğinden, telefon desteği genellikle gecikmeli bir yanıt alır. Canlı sohbet desteği ile müşterilerinize anında geri dönüş sağladığı için bu bekleme süresinin önüne geçilebilir. Daha hızlı sohbet yanıt süresi, müşteri deneyiminizi iyileştirebilir ve müşterilerinizle güçlü bir ilişki kurmanıza yardımcı olabilir.

  7. Daha Düşük Maliyetler ve Daha Yüksek Kazançlar

  8. Telefon desteğine olan bağımlılığı azaltmak ve canlı sohbet desteğinin avantajlarından yararlanmak, operasyonel maliyetlerinizi önemli ölçüde azaltabilir. Aynı anda birden fazla müşteriyi idare etme yeteneği ile verimliliği artırır ve daha fazla satış ve dönüşüm sağlar. Bu da şirketinizin gelirlerini daha da artıracaktır.

  9. İşletmenizin Güvenilirliğini Artırır

  10. E-Ticaret canlı sohbet müşteri desteği, müşterilerin aracılarla anında etkileşim kurmasını ve sorguları hızlı bir şekilde çözmesini sağlar. Bu, uzun vadede işletmeniz için güven ve güvenilirlik oluşturmaya yol açan müşteri memnuniyetini artırır.

  11. Pazarlama Girişimlerinizin Verimliliğini Artırır

  12. Web sitesi oluşturma, bakım ve pazarlama, belirli bir miktarda para ve çaba gerektirir. Web sitesi işletme için iyi müşteri adayları sağlamıyorsa, bu çabaların tümü boşa gidebilir. E-Ticaret canlı sohbeti, müşterilerin aracılarla anında etkileşim kurmasına, sorunlarını hızla çözmesine ve daha fazla satış ve gelir elde etmesine yardımcı olur.

  13. Çok Dilli Temsilcilere Gerek Yok

  14. Canlı sohbet müşteri destek temsilcisi, müşterilerden farklı dillerde sohbetler alır. Temsilci daha sonra çeviri araçlarının gücünden yararlanabilir ve müşteriye istenen dilde yanıt verebilir. Bu, işletmeniz için telefon desteği olması durumunda gerekeceği gibi, birden çok dil için acente kiralama ihtiyacını azaltır.

  15. Sohbet Penceresini Keşfetmenin Kolaylığı

  16. Herhangi bir e-ticaret web sitesinde bulunan iletişim formları gizli olabilir ve kolayca görülmeyebilir, bu da daha düşük dönüşümlere yol açar. Ancak, e-ticaret web sitesinin açılış sayfasında, işletmenin web sitesi ziyaretçisinin dikkatini çekmesini ve onları bir müşteriye dönüştürme şansını artırmasını sağlayan bir sohbet penceresi kolayca görünür hale getirilebilir.

  17. Daha Fazla Satış ve Dönüşüm Sağlayın

  18. Canlı sohbet, web sitesi sahiplerinin her web sitesi ziyaretçisini kolayca izlemesine ve onlara gerekli hizmetleri anında sağlamasına olanak tanır. Canlı sohbet ayrıca diğer üçüncü taraf araçlar ve teknolojilerle entegre edilebilir ve web sitesi ziyaretçilerinin tarama modellerini en etkili şekilde analiz edebilir.

  19. Sohbet Ai

  20. Sohbet selamları, canlı sohbet destek sisteminin en önemli özelliklerinden biridir ve bir mağazaya geldiklerinde müşterilerini karşılayan bir mağaza asistanı gibi davranabilir. Sohbet selamları, müşteriyle bir konuşma başlatmaya yardımcı olur ve sonunda onları web sitesinde ürünlerinizi satın almaya yönlendirir.

    Etkili Canlı Sohbet Destek Hizmetleri için doğru adres olan Creafone’u deneyebilirsiniz.Creafone, müşterilerilerine en kaliteli canlı sohbet destek hizmetini ve çok sayıda diğer çağrı merkezi hizmetleri sağlamaktadır. Tüm canlı sohbet ve müşteri beklentilerinizi sorunsuz bir şekilde karşılayabilecek en deneyimli ve yetenekli canlı sohbet müşteri hizmetleri yöneticilerine ve otomatik sohbet destek uzmanlarına da sahiptir. En kaliteli çağrı merkezi hizmetleri sunarken en yeni ve en iyi müşteri iletişim araçlarından ve yazılımlarından yararlanmaktadır.

    Güvenilir ve etkili bir e-ticaret canlı sohbet müşteri desteği sağlayan şirket arıyorsanız, doğru adrestesiniz.